Moet mijn ijs ontdooien?
Om een optimale smaak te bekomen is het belangrijk het ijs even te laten ontdooien voor gebruik.
Dit betekent bij een diepvriezer van -18°:
- een liter schepijs 10 min moet laten ontdooien bij kamertemperatuur
- een ijstaart van 8 personen ongeveer 15 min moet laten ontdooien bij kamertemperatuur. Ideaal is om het 25 minuten in de koelkast te ontdooien, zo heb je minder afsmelting van de boorden.
Heb je nog een stukje ijstaart over?
Steek het zo snel mogelijk terug in de diepvries. Zo behoud je de structuur en heb je minder last van ijsvorming.
Ziet mijn ijstaart er steeds hetzelfde uit als op de foto?
De foto’s op de webshop zijn voorbeeld foto's. Iedere taart is uniek en handgemaakt. Hierdoor kan de taart er soms wat anders uitzien.
Wanneer kan ik mijn ijstaart afhalen?
Je kan je ijstaart steeds de zaterdag afhalen.
Als je zondag bestelt, kan je 6 dagen later je ijstaart ophalen. De afhaaldatum is zichtbaar op uw bestelformulier bij het afhandelen van je bestelling. Deze termijn is belangrijk omdat iedere taart op maat gemaakt wordt en toch enige tijd in beslag neemt.